• Str. Puntea Rozelor, Nr.4 Târgu Secuiesc, Jud. Covasna 525400

Despre Promobil

Începând cu anul 2003, compania noastră se ocupă cu proiectarea, fabricarea şi montarea mobilierelor şi a pieselor din lemn, destinate pentru case, birouri şi alte unităţi comerciale.

De-a lungul celor 10 ani de existenţă, compania a avut ca perspectivă asigurarea şi garantarea calităţii produselor şi serviciilor furnizate, astfel onorând toate cerinţele pieţei şi asigurând produse de calitate superioară. Promobil şi-a început activitatea cu 4 angajaţi, pe o suprafaţă de 100 de mp. Datorită extinderii şi dezvoltării continuă, astăzi activitatea se desfăşoară într-o unitate modernă şi performantă, într-o hală de 11.000 de mp, unde lucrează 60 de angajaţi. Datorită tehnologiilor moderne utilizate în procesul de proiectare şi fabricare şi a angajaţilor calificaţi, pregătirea şi livrarea produselor se face în cel mai scurt timp posibil.

În anul 2014 firma noastră a achiziţionat o maşină CNC (Centru cu comandă numerică) foarte performant. Cu ajutorul acestui utilaj putem să producem mai multe produse de calitate superioară. Datorită tehnologiilor moderne utilizate în procesul de proiectare şi fabricare şi a angajaţilor calificaţi, pregătirea şi livrarea produselor se face în cel mai scurt timp posibil. Oferim o gamă largă de produse şi punem la dispoziţia consumatorilor o paletă bogată de culori. Avem ca obiectiv principal oferirea unei game diversificate de produse mobiliere şi servicii la standarde ridicate. Punem un accent deosebit pe adaptarea noilor cerinţe astfel putând onora toate cerinţele clienţilor şi partenerilor. Mobilierul proiectat şi realizat de către noi este adaptat spaţiului şi cerinţelor clienţilor.

Dacă mobilă, atunci Promobil!

Oferim o gamă largă de produse şi punem la dispoziţia consumatorilor o paletă bogată de culori. Avem ca obiectiv principal oferirea unei game diversificate de produse mobiliere şi servicii la standarde ridicate. Mobilierul de casă reprezintă cea mai diversificată gamă de produse, urmând de mobilierul de birou. Pe lângă produsele enumerate, satisfacem orice cerinţă specifică începând de la un scaun special până la un mobilier complet personalizat din lemn sau din PAL melaminat. Punem un accent deosebit pe adaptarea noilor cerinţe astfel putând onora toate cerinţele clienţilor şi partenerilor. Mobilierul proiectat şi realizat de către noi este adaptat spaţiului şi cerinţelor clienţilor.

Alegeţi şi Dumneavoastra avantajele mobilei de calitate, realizat pe comandă şi cumpăraţi de la noi!