• Str. Puntea Rozelor, Nr.4 Târgu Secuiesc, Jud. Covasna 525400

Procesul de fabricatie

Procesul de fabricatie incepe cu masurarea spatiului. Profitand din aptitudinile spatiului si luand in considerare preferintele clientului, colegii nostri tind sa recomanda cei mai practici idei. Cunoscand preferintele clientului, proiectantii nostri cu ajutorul calculatoarelor profesionale proiecteaza mobilierul in 3D si calculeaza materialul necesar. Comunicam pretul si daca va convine comandam materialul. Producem mobile din placa PAL, MDF si lemn masiv (brad, fag, csere, paltin).

Mobila din lemn masiv necesita pregatiri corespunzatoare. Cu ferastrau taiem busteanul si scandura intra in uscator. Dupa uscare in atelier taiem scandura dupa dimensiunile date, randeluim, slefuim, vopsim si montam cu accesoriile necesare.

Primim PAL-ul si MDF-ul in placi de 5.7 m2 care sunt taiate de ferastraiele noastre moderne conform dimensiunile date. În anul 2014 firma noastră a achiziţionat o maşină CNC (Centru cu comandă numerică) foarte performant. Cu ajutorul acestui utilaj putem să producem mai multe produse de calitate superioare. Piesele intra la masina de gaurit. Este un proces foarte important pentru ca gaurele trebuie sa potriveasca la milimetru ca partile mobilierului sa incadreaza punctual. Urmeaza asamblarea pieselor si montarea lor cu accesorii.

Mobilierul intra in depozit unde profesionisti efectueaza un control tehnic de calitate detaliat. Mobilierii calitativ potrivite urmeaza sa fie ambalate si pregatite la transport. Urmeaza transportarea si montarea mobilierului.