• Str. Puntea Rozelor, Nr.4 Târgu Secuiesc, Jud. Covasna 525400

Mobilier comercial

Ȋn această categorie de rafturi veţi regăsi o gamă diversă de produse care variază considerabil ca şi forme sau mărimi. Magazinele pentru confecţii necesită sisteme de rafturi flexibile şi uşor de modificat şi care să prezinte produsele într-un design atractiv.

Fie că este vorba de mese simple de prezentare, rafturi cu poliţe înclinate sau un spaţiu exclusiv destinat legumelor şi fructelor – la noi găsiţi soluţia ideală. Sistemul nostru de rafturi pentru legume şi fructe, va asigura posibilităţi nenumărate pentru a câştiga clienţi.

Noi vă oferim soluţii elegante şi funcţionale de rafturi pentru produsele de panificaţie,  asigurându-vă în acest fel că toate simţurile clientului sunt stimulate!

Producem mobilier comercial personalizat pentru farmacii şi cabinete medicale, mobilier dedicat pentru diverse localuri, birouri directoriale şi operative, panouri de expunere marfă, recepţii, arhive. M

Fie că aveţi un magazin de tip discount, un supermarket sau un hypermarket, noi vă oferim tot ceea ce aveţi nevoie: sisteme de rafturi flexibile, sisteme de depozitare, sistem rafturi metalice cu un aspect deosebit şi calitate excepţională.

Comandaţi mobilier comercial unic pentru barul, clubul de noapte, hotelul, restaurantul sau magazinul dvs. Compania Promobil fabrică cu pasiune şi cu talent orice tip de mobilă comercială la comandă.